Lääketieteen inspiroimaa
ihonhoitoa
Ihotautilääkärien Dr. med. Christine
Schrammek-Drusion ja Christina Drusion, MD,
kehittämä ammattitason kosmetiikkasarja

Korkeapitoiset ja laadukkaat ainesosat

Tehokkuus todistettu itsenäisin tutkimuksin

Hyvä siedettävyys dermatologisesti vahvistettu

Tuotteita ei testattu eläimillä

Tuotteet valmistettu Saksassa

Ratkaisuja ihosi yksilöllisiin tarpeisiin.

Innovatiivisen, yksilöllisesti räätälöidyn ihonhoitosarjan tavoitteena on ratkaista erilaisia iho-ongelmia ja auttaa ketä tahansa saamaan terveen ja kauniin ihon. Ihosairauksien ehkäisy ja ihon suojaaminen ovat painopisteinä Dr. med. Christine Schrammekin derma.cosmetics -ihonhoitotuotteiden kehityksessä. Korkealaatuisissa tuotteissa lääkietiede kohtaa kosmetiikan, kun dermatologinen tietämys yhdistyy viimeisimpiin raaka-aineinnovaatioihin ja tutkimustuloksiin.

  • Kehitetty ihotautilääkärien Dr. med. Christine Schrammek-Drusion ja Christina Drusion tietämyksellä
  • Lääketieteen inspiroima ja tutkitusti tehokas
  • Yksilöllisesti räätälöity eri ihotyypeille ja -ongelmiin
  • Innovatiiviset ainesosat ja erinomainen siedettävyys

Ihonhoitoa juuri sinulle.

10 ihonhoitolinjaa kokonaisvaltaisesti ihon eri tarpeisiin.
Ihotautilääkärien kehittämä – oikea ratkaisu joka ihotyypille.

Dr. med. Schrammek -jälleenmyyjät

Yli 65 vuoden ajan kauneus on ollut tunnusomaista Dr. med. Christine Schrammek Kosmetikille. Innovatiiviset, lääketieteeseen perustuvat tuotteet ovat levinneet myös Suomeen erinomaisella menestyksellä. Esimerkiksi aito, alkuperäinen BB-voide Blemish Balm ja hajusteeton herkän ihon Sensitive-hoitolinja palkittiin Kauneustoimittajien yhdistyksen toimesta Kauneuspilkku-tunnuksella vuonna 2017.

Myös Dr. med. Schrammekin maailmanlaajuisesti menestynyt alkuperäinen GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on auttanut tuhansia ihmisiä saamaan kauniin, terveen ihon – täysin luonnollisesti.

Kauniin ja terveen ihon salaisuus

Ihotautilääkärit derma.cosmetics-hoitolinjan takana

Ihotautilääkäri, allergologi ja anti-aging-asiantuntija Christine Schrammek-Drusion liittyessä perheyritykseen vuonna 1989 syntyi Saksan ensimmäinen todellinen Dr.-brändi, jonka koko kehitystyön ja yrityksen takana on ihotautilääkäri. Monivuotisen lääketieteellisen kokemuksen myötä Dr. med. Christine Schrammek-Drusio on integroinut osaamisensa yritykseen ja kehittänyt useita tehokkaita, innovatiivisia tuotteita ja hoitomenetelmiä vuosien varrella.

Kolmannessa sukupolvessa Christina Drusio, MD, ihotautilääkäri ja venerologi, liittyi perheyritykseen vuonna 2020. Hänellä on usean vuoden kokemus sekä yleisen että operatiivisen dermatologian ja estetiikan alalta Euroopan suurimmalta ihotautien klinikalta, minkä myötä hän tuo tärkeitä näkökulmia tutkimukseen ja kehitykseen. Yhdessä äiti-tytär-kaksikko johtaa koko tuotekehitystä henkilökohtaisesti.

Optimaalisesti räätälöity sinun ihotyypillesi -
tasapainoisen ihon saavuttamiseksi.
Löydä juuri sinulle
sopivat ihonhoitotuotteet.