GREEN PEEL®

Alkuperäinen GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on luonnollinen hoitomenetelmä ihon uudistumiseen. Ongelmanratkaisijana GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on maailmanlaajuisesti tunnettu hoito, joka auttaa useisiin eri iho-ongelmiin, kuten ihon epäpuhtauksiin, ryppyihin ja juonteisiin, erityyppisiin arpiin, pigmenttimuutoksiin, kalpeaan ihonsävyyn sekä veltostuneeseen vartalon ihoon.

Kattava tietous yrteistä, yli 60 vuoden kokemus ja tuhannet tyytyväiset asiakkaat tekevät GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta -hoitomenetelmästä yhden menestyneimmistä luonnonmukaisista hoitomenetelmistä maailmassa. GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on myös monesti palkittu hoitomenetelmä. Se on saanut seitsemäntenä vuotena 1. palkinnon Beauty Forumin yleisöäänestyksessä kategoriassa ongelmaiho. Lisäksi vuonna 2017 Suomen Kosmetologien Yhdistys palkitsi hoitomenetelmän Lajinsa Parhaana kasvojenhoitomenetelmänä.

GREEN PEEL® seos koostuu 11 eri kasvin jauhettuja lehtiä, kukkia, versoja ja juuria. Yrttiseos sisältää runsaasti proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiineja, kasvihormoneja, entsyymejä, mineraalisuoloja ja hivenaineita. Yrttiseoksen annostelumäärät mahdollistavat yksilölliset hoitomenetelmät, jotka räätälöidään asiakkaan ihon kunnon ja tavoitteiden mukaan.

Katso lähin GREEN PEEL® -hoitolasi tästä >>

Tutustu asiakastarinoihin

Sirkku Sipilä tutustui yli 40 vuotta sitten ensimmäisten joukossa GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinnan uskomattomaan tehokkuuteen. Murrosiässä puhjennut akne ei säännöllisen ihonpuhdistuksen vuoksi päässyt liian pahaksi, ja kun Sirkun kosmetologi kertoi hänelle uudesta tehokkaasta hoitomenetelmästä, Sirkku oli ensimmäisten joukossa, joille hoitoa alettiin tehdä. ”Ensimmäinen hoito tuntui aika rajulta, hieman pelottavaltakin, mutta luotin kosmetologiini ja lopputulos korvasi kaiken. Kun oppi tietämään, miten hyvältä iho tulee näyttämään hoidon jälkeen, aloin jopa “nauttia” jollain tapaa käsittelyn aikaisesta tuntemuksesta, koska silloin tiesin, että saan taas todella tehokkaan hoidon.” – Sirkku Sipilä

Sirkku alkoi käydä vuosittain 2-3 kertaa GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinnassa sekä hoiti ihoaan kotihoitotuotteilla ja säännöllisillä ihonpuhdistuksilla. Huolellisena kasvojensa ihon hoitajana hän huomasi parannusta ihon kunnossa jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta mitä useammin hoidossa kävi, sitä paremmalta iho näytti. Yli 40 vuoden säännölliset hoidot ovat taanneet, että Sirkun iho näyttää ikäistään nuoremmalta ja hoidoissa käyminen jatkuu myös tulevinakin vuosikymmeninä.

GREEN PEEL® -menetelmän innoittamana kosmetologiksi! Kosmetologi Janika Myllymäki innostui kauneudenhoitoalasta GREEN PEEL® -hoitojen myötä. Hän tutustui GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta -hoitomenetelmään 15-vuotiaana kärsiessään rajusta aknesta. Ihoa ei saatu millään rauhoittumaan esteettisillä hoidoilla, kunnes hänen äitinsä luki nettikeskustelusta suosituksen GREEN PEEL® -hoidosta. Kolmen kerran sarjahoidon jälkeen Janika pääsi aknearvista eroon, eikä akne enää palannut kiusaamaan.

Nyt 12 vuotta myöhemmin Day Spa SANDEI -hoitolassa työskentelevä Janika tekee GREEN PEEL® -hoitoja. ”Sain aikanani GREEN PEEL® -hoidoista suuren avun iho-ongelmiini ja haluan tarjota sitä myös muille”, Janika kertoo. Hän suosittelee hoitoa sekä ammattilaisille että kuluttajille samoista syistä: ”Tulokset ovat vakuuttavia ja hoito on parempi vaihtoehto laitehoidoille, jotka kuluttavat vain ihon pintaa, kun taas GREEN PEEL® uudistaa ihoa sisältäpäin ja hoidot sopivat laajasti erilaisiin ihoongelmiin.”

Pahimmat aknearvet Janikalta löytyi poskilta. Kiitos GREEN PEEL® -menetelmän, hän saa nauttia sileästä ja tasaisensävyisestä ihosta.