Ihosi
luonnollinen
ongelmanratkaisija.
TUTUSTU

The power of natural beauty.

Maailmanlaajuisesti menestynyt alkuperäinen GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta on auttanut tuhansia ihmisiä saamaan kauniin, terveen ihon – täysin luonnollisesti. Kolme ihotautilääkärien kehittämää hoitomenetelmää saavat aikaan näkyviä ja pitkäaikaisia tuloksia.

Kolme hoitomenetelmää – kuorintaefektillä ja ilman

Täysin luonnonmukainen, ilman happoja tai lisättyjä kemikaaleja

Tuloksellinen ratkaisu lukuisille iho-ongelmille

Eksklusiivisesti sertifioitujen ammattilaisten tarjoama hoito

Turvallinen ja alkuperäinen – usein kopioitu muttei päihitetty

GREEN PEEL® – ihosi luonnollinen ongelmanratkaisija

GREEN PEEL® Classic- ja Energy-hoitomenetelmillä voidaan hoitaa useita eri iho-ongelmia luonnollisesti ilman laitteita tai aggressiivisia toimenpiteitä. Tutustu huikeisiin ennen/jälkeen -kuviin liu’uttamalla nuolta vasemmalta oikealle.

EnnenJälkeen
EnnenJälkeen
EnnenJälkeen
EnnenJälkeen

GREEN PEEL® elämäntyylinä

GREEN PEEL® Fresh Up -hoitomenetelmä tuo iholle luonnollista kuulautta ja hehkua.
Välittömät tulokset takaavat virkeän, nuorekkaan ja rentoutuneen ihon – milloin tahansa.

GREEN PEEL® -sertifiointi

Kauneudenhoitoalan ammattilaisille.
Alkuperäistä GREEN PEEL® yrttisyväkuorintaa tarjoavat ainoastaan sertifioidut kauneudenhoitoalan ammattilaiset ja lääkärit. Kolmen ihotautilääkärien kehittämän GREEN PEEL® -hoitomenetelmän avulla pystyt antamaan yksilöllisesti räätälöityä hoitoa asiakkaillesi ja saavuttaa näkyviä, pitkäaikaisia tuloksia.

GREEN PEEL® -sertifiointikoulutus koostuu teoriaosuudesta sekä käytännön osuudesta. Teoriaosuudessa keskitytään yrttien vaikutuksiin sekä eri sovellusmahdollisuuksiin. Pääset perehtymään hoitomenetelmiin yksityiskohtaisesti, ja saat myös neuvoja hoidon markkinointiin. Käytännön osuudessa koulutukseen osallistuvat pääsevät kokemaan yrttisyväkuorinnan tehon omalla ihollaan sekä harjoittelemaan hoidon tekemistä itse. Koulutuksen päätteeksi ansaittu sertifikaatti on voimassa kolmen vuoden ajan.

Tiesitkö?

Alkuperäinen GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta…

  • lyhentää ihon uudistumisprosessin 28 päivästä viiteen päivään
  • on maailmanlaajuisesti tunnettu hoito, joka auttaa mm. ihon epäpuhtauksiin, ryppyihin ja juonteisiin, erityyppisiin arpiin, pigmenttimuutoksiin, kalpeaan ihonsävyyn sekä veltostuneeseen vartalon ihoon
  • perustuu kattavaan tietouteen yrteistä, yli 60 vuoden kokemukseen ja tuhansiin tyytyväisiin asiakkaisiin
  • voidaan räätälöidä yksilöllisesti asiakkaan ihon kunnon ja tavoitteiden mukaan
  • perustuu 11 eri kasvin jauhettuihin lehtiin, kukkiin, versoihin ja juuriin, jotka sisältävät runsaasti mm. proteiineja, vitamiineja, kasvihormoneja ja entsyymejä
  • on saanut seitsemäntenä vuotena 1. palkinnon Beauty Forumin yleisöäänestyksessä kategoriassa ongelmaiho
  • on palkittu vuonna 2017 Suomen Kosmetologien Yhdistyksen toimesta Lajinsa Parhaaksi kasvojenhoitomenetelmäksi

GREEN PEEL® -toimipisteet

Alkuperäinen GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinta on ollut yksi menestyneimmistä luonnonmukaisista ihonhoitomenetelmistä yli 60 vuoden ajan ja yli 70 maassa. GREEN PEEL® -hoitomenetelmän menestys on levinnyt myös ympäri Suomen.

Asiakastarinoita

GREEN PEEL® tukipilarina jo yli 40 vuoden ajan

Sirkku Sipilä tutustui yli 40 vuotta sitten ensimmäisten joukossa GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinnan uskomattomaan tehokkuuteen. Murrosiässä puhjennut akne ei säännöllisen ihonpuhdistuksen vuoksi päässyt liian pahaksi, ja kun Sirkun kosmetologi kertoi hänelle uudesta tehokkaasta hoitomenetelmästä, Sirkku oli ensimmäisten joukossa, joille hoitoa alettiin tehdä. ”Ensimmäinen hoito tuntui aika rajulta, hieman pelottavaltakin, mutta luotin kosmetologiini ja lopputulos korvasi kaiken. Kun oppi tietämään, miten hyvältä iho tulee näyttämään hoidon jälkeen, aloin jopa “nauttia” jollain tapaa käsittelyn aikaisesta tuntemuksesta, koska silloin tiesin, että saan taas todella tehokkaan hoidon,” kertoo Sirkku.

Sirkku alkoi käydä vuosittain 2-3 kertaa GREEN PEEL® -yrttisyväkuorinnassa sekä hoiti ihoaan kotihoitotuotteilla ja säännöllisillä ihonpuhdistuksilla. Huolellisena kasvojensa ihon hoitajana hän huomasi parannusta ihon kunnossa jo yhden hoitokerran jälkeen, mutta mitä useammin hoidossa kävi, sitä paremmalta iho näytti. Yli 40 vuoden säännölliset hoidot ovat taanneet, että Sirkun iho näyttää ikäistään nuoremmalta ja hoidoissa käyminen jatkuu myös tulevinakin vuosikymmeninä.

GREEN PEEL® -menetelmän innoittamana kosmetologiksi

Kosmetologi Janika Myllymäki innostui kauneudenhoitoalasta GREEN PEEL® -hoitojen myötä. Hän tutustui GREEN PEEL® yrttisyväkuorinta -hoitomenetelmään 15-vuotiaana kärsiessään rajusta aknesta. Ihoa ei saatu millään rauhoittumaan esteettisillä hoidoilla, kunnes hänen äitinsä luki nettikeskustelusta suosituksen GREEN PEEL® -hoidosta. Kolmen kerran sarjahoidon jälkeen Janika pääsi aknearvista eroon, eikä akne enää palannut kiusaamaan.

Nyt 12 vuotta myöhemmin Day Spa SANDEI -hoitolassa työskentelevä Janika tekee GREEN PEEL® -hoitoja. ”Sain aikanani GREEN PEEL® -hoidoista suuren avun iho-ongelmiini ja haluan tarjota sitä myös muille”, Janika kertoo. Hän suosittelee hoitoa sekä ammattilaisille että kuluttajille samoista syistä: ”Tulokset ovat vakuuttavia ja hoito on parempi vaihtoehto laitehoidoille, jotka kuluttavat vain ihon pintaa, kun taas GREEN PEEL® uudistaa ihoa sisältäpäin ja hoidot sopivat laajasti erilaisiin iho-ongelmiin.”

Pahimmat aknearvet Janikalta löytyi poskilta. Kiitos GREEN PEEL® -menetelmän, hän saa nauttia sileästä ja tasaisen sävyisestä ihosta.