eDermastamp LS®

Dermaroller® edustaa mikroneulauksessa tinkimätöntä laatua ja todellisia, tutkittuja tuloksia. Elektroninen mikroneulauslaite eDermastamp® mahdollistaa anti-age hoitojen lisäksi myös vaativien arpien ja juonteiden täsmähoidon.

  • Pystyt hoitamaan saman hoidon aikana ihon eri alueita ja tarpeita säätäen portaattomasti neulan pituutta ja neulaustiheyttä.
  • Digitaalisen näytön ansiosta tiedät koko ajan miten ja millä nopeudella työskentelet.
  • eDermastamp® moottorin teho takaa neulan suoran ja nopean liikkeen ihossa, ei sivuttaisliikkeitä eikä arpeutumisvaaraa!
  • Laitteen ergonominen muotoilu lisää työskentelymukavuutta, joka puolestaan näkyy laadukkaassa lopputuloksessa
  • Kertakäyttöiset, kirurgisesta teräksestä valmistetut hoitopäät takaavat turvallisen ja tuloksia tuottavan hoidon. Hoitopäiden patentoitu hoitoaineiden annostelumenetelmä helpottaa työskentelyäsi.

eDermastamp® täyttää kaikki EU:n ja USA:n määrittelemät lääkinnällisten laitteiden laatustandardit ja on myös ihotautilääkäreiden sekä plastiikkakirurgien käytössä ympäri maailman.

Hoitoindikaatiot

Arvet (akne-, raskaus-, leikkaus-), silmänympärysalue, juonteet, nasolabiaalit, veltostunut iho ym.

Käyttö

Säädettävä neulanpituus 0,0 mm-1,5 mm, hoitopäässä patentoitu annostelumenetelmä jonka avulla hoitotuotteet imeytyvät tasaisesti.

MIKSI eDermastamp®

  1. Pienet hoitokustannukset – edullisempaa myös asiakkaalle.
  2. Työskentely eDermastampilla on nopeaa ja tehokasta, sillä neulan pituuden ja neulaustiheyden säätö tapahtuu portaattomasti käsikappaleesta, etupaneelista ja polkimella.
  3. Laite on pienikokoinen, tukeva ja ergonominen käytössä. Siinä on voimakkaampi ja suorituskykyisempi moottori kuin kevyemmissä kynämallisissa laitteissa.
  4. eDermastamp® on ainoa mikroneulauslaite maailmassa, joka on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi sekä Euroopassa että USA:ssa. Merkinnän saanti edellyttää laitteen valmistajalta mm. sitä, että laitteen jokainen osa moottorista käsikappaleeseen ja hoitopäähän on suunniteltu ja valmistettu korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti ja että sen valmistusta valvotaan viranomaisten taholta.
  5. Dermaroller® ja eDermastamp® ovat kansainvälisesti arvostettuja mikroneulausbrändejä, jotka tekevät mikroneulaukseen liittyvän tutkimustyön riippumattomassa saksalaisessa tutkimuskeskuksessa.