Ennakkokampanjat

HUOM! Extraerä tuotteita saatavilla niin kauan kuin varastoa riittää! Jätä tilauksesi 11.10. mennessä.

Lue lisää tuotteista viemällä kursori / näpäytä sormella haluamasi kuvan päälle. Täytä alla olevaan lomakkeeseen haluamiesi tuotteiden määrät sekä yhteystietosi. Olemme sinuun yhteydessä, kun tuotteet saapuvat varastollemme. Huomioithan, että ennakkotilaus on sitova. Tuotteiden laskutus ja toimitus ovat lokakuun loppupuolella.

Joulun sädehtivin lahja on hyaluronic Luxury Body Cream -vartalovoide.

Näyttävään pakkaukseen kantta koristavat pienet säkenöivät timantit. Vartalovoide sisältää mm. kosteuttavaa hyaluronihappoa ja ihoa pehmentävää macadamianpähkinää. hyaluronic-linjan lempeän hento tuoksu hellii mieltä koko päivän. Nopeasti imeytyvä koostumus.

10 kpl 15,00 €/kpl
5 kpl 16,00 €/kpl
1 kpl 17,50 €/kpl

Supersuositut belle spa -käsivoiteet ovat saaneet uuden ulkoasun ja tuoksun!

Metallinsiniset Blue Sense-käsivoiteet hemmottelevat raikkaalla ja lempeällä hyaluronic-linjalle ominaisella tuoksumaailmalla. Käsivoiteet sopivat erinomaisesti joulun ajan lahjamyyntiin, joululahjaksi kanta-asiakkaille tai kaupanpääliseksi lahjakortin ostaneille.

30 kpl 3,00 €/kpl
20 kpl 3,50 €/kpl
10 kpl 4,00 €/kpl
1 kpl 5,00 €/kpl

Uusi Gemstone Mineral Boost Cream -24 tunnin hoitovoide suojaa ja uudistaa aikuista ihoa, jossa ikääntymisen ensimmäiset merkit alkavat näkyä. Erittäin ravitseva ja kosteuttava hoitovoide luottaa mineraaline tehoon sisältäen kolmea eri kallisarvoista mineraalia; hematiitti- ja kuukiviuutetta sekä Jewel-SJ01-ainesosaa.

8+ kpl 16,80 €/kpl
4-7 kpl 18,00 €/kpl
1-3 kpl 19,20 €/kpl