Iho-ongelmat

FINNIT – IHOMADOT – MIILIUMIT:

Levitä THERACARE välittömästi poistokäsittelyn jälkeen paikallisesti ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Iho rauhoittuu, eikä puristusjälkiä muodostu.

KASVIEN ÄRSYTYKSET – NOKKOSENPOLTOT:
Suurten ihoalueiden joutuessa kosketukseen ärsyttävien kasvien kanssa, levitetään koko alueelle tasainen ja ohut kerros THERACARE geeliä ja toimitaan muuten käyttöohjeiden mukaan. Iho rauhoittuu ja turvotus tasaantuu.

HYÖNTEISTEN PISTOT ja PUREMAT:

Mitä nopeammin THERACARE levitetään infektoituneelle alueelle, sitä nopeammin ja tehokkaammin se vaikuttaa. Kutina lakkaa heti ja turvotus laskee. Toimi käyttöohjeiden mukaan.

PIENET HAAVAT – HAAVAUMAT – ROKAHTUMAT:

Levitä suoraan kohteeseen, myös pieniin verenvuotoihin (esim. parranajon aiheuttama) ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Muista, että kuivunutta kerrostumaa ei poisteta, mikäli käytetään sidosta.

SUUNPIELTEN HALKEAMAT – HUULIRAKKULAT:
Levitä THERACARE ja toimi käyttöohjeiden mukaan. Toista käsittely n. 3 kertaa / vuorokausi. Varo geelin joutumista suuhun, tai limakalvoille.

JALKA- ja KÄSIHOIDOT:
Käytä THERACARE geeliä jalka- ja käsihoitojen yhteydessä kaikkialla, missä on tulehdus tai tulehtumisen vaara (esim. kynsivallit, ”kissankynnet”, liian lyhyeksi tai väärin leikatut kynnet, jalkasieni, liian ohueksi hiotut kovettuma-alueet jne.). Toimi käyttöohjeiden mukaan.

SYYLÄT:

Syylienpoiston jälkeen, olipa poistomenetelmä mikä tahansa, levitä THERACARE suoraan poistoalueelle ja toimi käyttöohjeiden mukaan.