PRX-T33:n missiona on saada sinut tuntemaan olosi hyväksi ihossasi

Tiesitkö, että ihossasi tapahtuu joka päivä solujen jakautumista? Huonoilla elintavoilla ja ihonhoidon laiminlyömisellä voimme vaikuttaa tähän prosessiin niin, että jossain tapauksissa solujen jakautuminen kiihtyy ja huomaamme kasvoillamme ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Solujemme hännissä olevat telomeerit lyhenevät joka kerta jakautuessaan enemmän ja enemmän – kunnes lopulta muuttuvat olemattomiksi.

Tällainen solu muuttuu vanhentuneeksi ja ”sairaaksi”. Se erittää erityissytokiineja, jotka vanhentavat ja sairastuttavat normaalit solut ympäriltään. Tämän vuoksi näemme kasvoillamme ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä noin 25 vuoden iässä.

Näin ollen meidän olisi hyvä silloin tällöin pitää ”siivoustalkoot” ja auttaa roskakoriin joutuneita soluja ulos kudoksista. Parempaa paikallisesti toimivaa hoitokeinoa kuin PRX-T33® on vaikea nykypäivänä löytää! Tämän todistaa vuonna 2003 tehty tutkimus ”PMID: 12637225: Transformoiva kasvutekijä-beeta edistää H2O2:n indusoimaa fibroblastiapoptoosia”.

Medikaalinen PRX-T33-hoitomenetelmä toimii ihon dermiksen tasolla, jossa fibroblastisolut sijaitsevat. Näiden avulla ihoomme muodostuu uutta kollageenia. Samalla vaikutamme positiivisesti ihon kosteuspitoisuuteen, sillä PRX-T33:n patentoitu yhdistelmä sisältää mm. matalapitoista vetyperoksidia, jota löytyy luonnostaan dermiksestä, jossa se sitoo kosteutta ihoon. Tällä tavoin syntyy myös ”neulaton biorevitalisaatio” – palautamme ihon elinvoiman luonnollisella tavalla kemiallisen stimulaation kautta.

Tutustutaanpa hoitomenetelmään paremmin

PRX-T33® hoitoliuos on CE-merkitty lääkinnällinen laite, jonka patentoitu kaava perustuu yli 10 vuoden kliinisten tutkimusten tuloksiin. Jokainen PRX-T33®-molekyyli sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän 33 % TCA-happoa, matalapitoista vetyperoksidia (H2O2) ja 5 % kojichappoa. Uniikki yhdistelmä tekee PRX-T33:sta vähemmän aggressiivisen kuin puhtaasta TCA-haposta, joka selittää myös hoidon suuren suosion – näkyviä tuloksia saadaan hellävaraisemmin ja ilman palautumisaikaa.

PRX-T33 on ei-injektoitava hoitoliuos, joka saa aikaan ihon biorevitalisaation vahingoittamatta ihon pintakerrosta. Vaikka hoitoliuos sisältää TCA-happoa, se ei kuori eikä herkistä ihoa, jonka ansiosta hoito voidaan toteuttaa ympäri vuoden, myös kesällä. Hoito on kehitetty kaikenikäisten naisten ja miesten kasvojen ja vartalon ihon elvyttämiseen, akne- ja venymäarpien hoitoon sekä ihon ikääntymisen ennaltaehkäisyyn.

Huomaat välittömästi hoidon jälkeen kuinka ihosi ikään kuin katsoo ylöspäin. Liftaava vaikutus näkyy muutamina seuraavina päivinä. Suurin muutos tapahtuu kuitenkin sarjahoidon, eli 4:nnen hoidon  jälkeen, jolloin ihon kunto paranee päivä päivältä kun ihon omat prosessit alkavat tuottamaan vastetta. Hoitoprotokollasta ja hoitoalueesta riippuen hoitomäärät voivat vaihdella. Pitkävaikutteisten tulosten saavuttamiseksi tulisi kuitenkin suorittaa vähintään 4-6 peräkkäistä hoitokertaa, joiden välissä pidetään 1-2 viikon tauko. PRX-ammattilaisesi opastaa ja konsultoi sinua enemmän ja yksityiskohtaisemmin arvioiden tilannettasi.

Sarjahoidon jälkeen uuden kollageenin stimulaatio tapahtuu pikkuhiljaa, kuitenkin niin, että näet jo ensimmäiset pitkäaikaiset tulokset n. 1-2 kuukauden päästä ensimmäisen hoidon aloituksesta. Tämä pitkäaikainen tulos kestää jopa 6-9 kuukautta. Jatkossa on suositeltavaa ylläpitää tulosta kertahoidolla kuukausittain tai harvemmin, riippuen tarpeesta. Hoidon ansiosta on mahdollista viivästyttää ihon ennenaikainen vanheneminen ja juonteiden muodostuminen – sillä stimulaatio pitää ihon elastisena ja joustavana pidempään.

PRX-T33 hoidon indikaatiot:

  • Ikääntyvä, veltostunut iho
  • Epätasainen iho
  • Venymäarvet
  • Hyperpigmentaatio (chloasma, melasma)
  • Atrofiset arvet – yksittäisten arpien yksittäinen
  • Valovanhenemisen merkit
  • Herkkä- ja couperoottinen iho

Onko vielä jotain, mitä olisi hyvä vielä tietää PRX-T33-hoidosta, ennen ajan varaamista sertifioidulle PRX-ammattilaiselle?

Kyllä, yksi erittäin tärkeä yksityiskohta. PRX-T33 ei ole vain hoito – vaan TERAPIA!

PRX-T33-terapiaan kuuluu sekä ammattilaisen suorittama hoito hoitolassa että ihon kotihoito-ohjelma, jonka avulla ylläpidetään ihon aktiivista stimulointia hoitojen välissä sekä palautetaan ihon suojabarrierin vahvuus. Active Skin Program -kotihoito-ohjelmaan kuuluu kaksi tuotetta, jotka ovat elintärkeät ihosi tuloksien kannalta koko sarjahoidon ajan. Jokailtainen minimuotoinen PRX-T33-hoito WiQo Smoothing Face Fluid -hoitoemulsion muodossa muistuttaa sinua ihon aktiivisesta kuntoilusta ja täyteläinen WiQo Dry Skin Face Cream -hoitovoide palauttaa sen pehmeään peittoon rentoutumaan.

Tämä yli 10 vuoden kliinisiin tutkimuksiin pohjautuva medikaalinen hoitomenetelmä on saavuttanut maailmalla suuren suosion ja saanut monissa maissa 1. sijan vuoden hoitomenetelmänä.

Suomesta löytyy jo yli 100 sertifioitua PRX-T33 toimipistettä ja reilu vuodessa takana on jo yli 6500 tehtyä hoitoa. Löydät sinua lähimmän sertifioidun PRX-ammattilaisen täältä. Instagramissa @prxt33_suomi pääset katsomaan miten hoito tapahtuu vaihe vaiheelta. Tilin kautta voit myös esittää kysymyksiä suoraan kouluttajalle ja pääset näkemään PRX-T33 toimipisteiden esittelyt.

Näytä parhaalta mahdolliselta ikäiseksesi ja siivoa vanhentuneet solut pois kudoksista.