Laitteet

Laitevalikoimamme on tarkkaan harkittu ja se edustaa korkeaa laatua sekä näkyviä tuloksia. Maksimaaliset tulokset minimiajassa tuovat tyytyväisiä asiakkaita ja hoitolalle hyvän tuottomahdollisuuden.

Meiltä ostetun laitteen mukana saat aina käytönopastuksen ja selkeän suomenkielisen käyttöohjeen. Valikoimaamme kuuluvat myös korkeatasoiset oheistuotteet laitehoitojen yhteyteen.

PowerShape2

Uuden sukupolven PowerShape2-laite tarjoaa esteettistä kehonmuotoilua, häiritsevien rasvakertymien poistoa sekä näkyvää kasvojen kohotusta ilman kirurgiaa, kipua tai ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Laitteen eri käsittelypäät yhdistettynä tehokkaisiin teknologioihin mahdollistavat lyhyet, noin 15 minuutin käsittelyajat hoidettavalla alueella.

Kehonmuokkauslaitteen monipuoliset hoitomahdollisuudet toteutetaan neljän eri tekonologian yhdistelmällä; radiofrekvenssi, alipaine, softlaser ja LED-valo.

 1. Radiofrekvenssi kuljettama lämpöenergia hajottaa kehon rasvasoluja, jolloin pystytään muokkaamaan kehon ulkonäköä.
 2. Alipaine tehostaa verenkiertoa sekä sen hierova vaikutus aktivoi lymfakiertoa. Näiden vaikutusten myötä selluliitti ja muu ihon epätasainen tekstuuri tasoittuu.
 3. Softlaser sulattaa rasvaa ja merkittävästi pienentää rasvasolujen kokoa, jonka vuoksi PowerShape2-hoito sopii hyvin ennen rasvaimua.
 4. Paikallisesti johdetun LED-valon energia kasvattaa fibroblastien aineenvaihduntaa, mikä johtaa uusien kollageeni- ja elastiinisäikeiden tuotantoon.

MESO-XS

Kumppani, joka vie vähän tilaa, ei pidä ääntä ja ahkeroi kanssasi uskollisesti päivästä toiseen.

Saksalaisvalmisteinen mesoterapialaite tuo neulattoman mesoterapian kaikkien ulottuville! 19 x 19 cm:n kokoinen mesoterapialaite mahtuu hoitolaan kuin hoitolaan tinkimättä tehosta ja tuloksista!

Neulattomalla mesoterapialla (mesoporaatio) nuorennat ihoa, vähennät ryppyjä, tasoitat arpia sekä kiinteytät kudoksia. Näkyvät hoitotulokset!

Neulattoman mesoporaation edut:

 • ei lukuisista neulanpistoista johtuvia kipuja
 • ei ihovaurioita
 • ei mustelmia, ei toipumisaikaa
 • ei tulehdusriskiä
 • ei arpeutumisriskiä

Mesoporaation vaikutus:

 • Roll-on-järjestelmän avulla (ilman neuloja) ihoon viedään erittäin suuri määrä tehoaineita
 • Tehoaineet imeytyvät nopeasti nestekanavien aukoista
 • Ihoon muodostuu luonnollinen kosteusvarasto
 • Rypyt tasoitetaan sisäpuolelta
 • Kudokset kiinteytyvät
 • Ihon sähköimpulssit eivät aiheuta suuhun metallista makua, kuten iontoforeesi

Mesotela-hoitopään käyttö:

 • stimuloi aineenvaihduntaa
 • aktivoi imukudoksia
 • puhdistaa kudoksia

Me Naisten toimittaja testasi: ”Kuivuusjuonteet siloittuvat kertahoidolla!”

Oxynergy Paris – Happilaite

OXYNERGY PARIS – KASVOHOITOJEN ROLLS ROYCE

Oxynergy-hoitokonsepti yhdistää happihoidon ja tehokkaat aineyhdistelmät, jolloin tuloksena on ennennäkemätön terveysvaikutteinen hoito. Alun perin Oxynergy-happihoitolaite kehitettiin Dermatologien käyttöön, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kosmetologien tarpeisiin. Oxynergy hoito työntää hellästi happea ja tehokkaita ainesosia syvälle ihoon paineistetun happivirran avulla. Ne matkaavat solujen väliaineissa (epidermiksen biomatriisissa) ihon syviin kerroksiin, missä ne saavuttavat halutut vaikutukset. Laitteella on myös helposti toteutettavissa ns. ”happibaari”, jossa asiakas hengittää happea happimaskilla. Happihengityksen voi yhdistää lähes mihin tahansa hoitoon tai asiakas voi tulla nimenomaan tähän ”happibaariin” saamaan piristystä ja virkistystä pimenevään syksyyn.

OXYNERGY Atomizer vie happea solutasolle, jolloin se mm:

 • Parantaa oleellisesti solujen hapensaantia
 • Lisää valkoisten verisolujen määrää
 • Parantaa aineenvaihduntaa ja näin ollen edesauttaa hapen sekä ravintoaineiden kulkeutumista kehossa
 • Puhdistaa kehoa sinne kertyneistä myrkyistä ja kuona-aineista
 • Aktivoi kehon immuunijärjestelmää
 • Vahvistaa immuniteettia myös solutasolla
 • Lisää veren kykyä vapauttaa happea kudoksissa

Oxynergy Paris on siis paljon muutakin kuin vain kasvohoito/vartalohoito. Voimme puhua tässä jopa terveyshoidosta, jonka ansiosta emme välttämättä tarvitse enää kirurgin veistä saavuttaaksemme upean, terveen ihon!

Jet Clear – Happiterapialaite

O² Jet Clear edustaa erittäin kehittynyttä teknologiaa, joka tuo vettä ja happea yliääninopeuksilla syvälle ihoon. Iho palautuu ja elävöityy näiden elementtien vaikutuksesta ja palautuu luonnolliseen kirkkaaseen tilaansa. Mahdollisuus myös happibaarin luomiseen ja aktiiviaineiden imeyttämiseen. Tämä laite näyttää tehokkaita tuloksia niin tekijälle kuin asiakkaallekin jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

BHS 135 Mesoterapialaite BodyHealthilta

BHS 135 hyödyntää Dermoporaatiota, innovatiivista teknologiaa, jonka Body Health on kehittänyt ja patentoinut. Se yhdistää elektroporaation ja elektroporeesin, joiden yhteisvaikutuksesta aktiiviset ainesosat läpäisevät ihon yläkerrokset ja imeytyvät syvälle ihoon saaden aikaan uskomattomia tuloksia.

BODY HEALTH:in tuotteilla on ISO 9001:2000, ISO 13485, CE ja FDA –hyväksynnät ja sertifikaatit. BHS virtuaaliset mesoterapialaitteet tehostavat sekä esteettisten että lääkinnällisten ammattilaisten päivittäistä työskentelyä. 
Tutustu laitteeseen paremmin valmistaja Body Healthin kotisivuilla.

Zeno

Zeno on finnien hoitolaite, joka hoitaa kohdistetulla lämpöhoidolla lievää ja keskivaikeaa aknea. Zenoa käytetään yksittäisten finnien hoitoon 2-3 kertaa/finni vuorokauden sisällä. Kliinisissä kokeissa 90 % finneistä hävisi 24 – 48 tunnin aikana Zeno hoidon jälkeen.

Zenon vaihdettava hoitokärki säätelee tarkkaan käytettävää lämpötilaa ja hoitokertojen määrää taaten siten juuri oikean lämpötilan, jossa p.acnes- bakteeri tuhoaa itse itsensä vahingoittamatta ihoa. Kärjen lämpötila nousee maksimissaan n. 46-49 Celsius asteeseen, mutta laite optimoi lämpötilaa ihon ja olosuhteiden mukaan. Hoitokärjellä on 90 käyttökertaa ja uusia hoitokärkiä saat sieltä, mistä Zenokin on hankittu.