Laitteet

Laitevalikoimamme on tarkkaan harkittu ja se edustaa korkeaa laatua sekä näkyviä tuloksia. Maksimaaliset tulokset minimiajassa tuovat tyytyväisiä asiakkaita ja hoitolalle hyvän tuottomahdollisuuden.

Meiltä ostetun laitteen mukana saat aina käytönopastuksen ja selkeän suomenkielisen käyttöohjeen. Valikoimaamme kuuluvat myös korkeatasoiset oheistuotteet laitehoitojen yhteyteen.

MESO-XS

Kumppani, joka vie vähän tilaa, ei pidä ääntä ja ahkeroi kanssasi uskollisesti päivästä toiseen.

Saksalaisvalmisteinen mesoterapialaite tuo neulattoman mesoterapian kaikkien ulottuville! 19 x 19 cm:n kokoinen mesoterapialaite mahtuu hoitolaan kuin hoitolaan tinkimättä tehosta ja tuloksista!

Neulattomalla mesoterapialla (mesoporaatio) nuorennat ihoa, vähennät ryppyjä, tasoitat arpia sekä kiinteytät kudoksia. Näkyvät hoitotulokset!

Neulattoman mesoporaation edut:

 • ei lukuisista neulanpistoista johtuvia kipuja
 • ei ihovaurioita
 • ei mustelmia, ei toipumisaikaa
 • ei tulehdusriskiä
 • ei arpeutumisriskiä

Mesoporaation vaikutus:

 • Roll-on-järjestelmän avulla (ilman neuloja) ihoon viedään erittäin suuri määrä tehoaineita
 • Tehoaineet imeytyvät nopeasti nestekanavien aukoista
 • Ihoon muodostuu luonnollinen kosteusvarasto
 • Rypyt tasoitetaan sisäpuolelta
 • Kudokset kiinteytyvät
 • Ihon sähköimpulssit eivät aiheuta suuhun metallista makua, kuten iontoforeesi

Mesotela-hoitopään käyttö:

 • stimuloi aineenvaihduntaa
 • aktivoi imukudoksia
 • puhdistaa kudoksia

Me Naisten toimittaja testasi: ”Kuivuusjuonteet siloittuvat kertahoidolla!”

eDermastamp® – Uudenlaista tehokkuutta mikroneulaukseen

Dermaroller® edustaa mikroneulauksessa tinkimätöntä laatua ja todellisia, tutkittuja tuloksia. Elektroninen mikroneulauslaite eDermastamp® jatkaa tällä linjalla ja on ammattilaisten valinta ympäri maailman. Elektronisen mikroneulauksen avulla pystysuuntaiset, steriilit kertakäyttöneulat lävistävät ihon muodostamalla jopa 900 kanavaa/s. Ihon luonnollinen korjaantumisprosessi aktivoituu ja iho alkaa muodostaa runsaasti uutta kollageenikudosta. Tämä johtaa ihon kiinteytymiseen, minkä seurauksena myös rypyt ja juonteet sekä ihon epätasaisuus vähenevät.

KÄYTTÖMAHDOLLISUUKSIA

eDermastamp® stimuloi ihon luonnollista korjaamis- ja kasvuprosessia, mikä tekee käsittelystä sopivan ja tehokkaan moneen ongelmaan.

Ryppyjen tasoitus (kollageenin dermaalinen stimulointi)

Auringon vahingoittama iho (pigmentaatioiden sekä hiusverisuoniston normalisointi)

Ihon kiinteytys (kudosten kiinteyttäminen)

Arpien tasoitus (aknearvet, palovamma-arvet jne.)

Punoittava iho

Ihon venymäarvet (kasvun, raskauden yms. aiheuttamat)

Lue lisää eDermastamp® mikroneulauksesta.

PowerShape

Tehokas, turvallinen ja miellyttävä menetelmä kehon selluliitin ja rasvakertymien hoitoon.

Kolminkertaista tehokkuutta selluliitin ja häiritsevien rasvakertymien poistoon. Markkinoiden tehokkain kolmen teknologian kombinaatio.

PowerShape on laite, joka on suunniteltu lääketieteelliseen ja esteettiseen kehonmuotoiluun ja kehon häiritsevien rasvakertymien poistoon. PowerShape on markkinoiden ensimmäinen kehonmuokkauslaite, joka yhdistää lipolaserin, bipolaariset radioaallot sekä alipaineen.

 1. Bipolaariset radioaallot (2Mhz, 100 W) synnyttävät lämpöä ihokudoksessa, kiinteyttäen kollageenisäikeitä ja stimuloiden aineenvaihduntaa.
 2. Alipaine mahdollistaa kehonmuokkauksen vähentämällä selluliittia ja rasvan  määrää  kudoksissa,  stimuloimalla  lymfa-  ja  verenkiertoa sekä helpottamalla turvotusta ja rauhoittamalla hoidettavan alueen hermoja.
 3. Laser (aallonpituudeltaan 635-650 nm, teho 40-50 mW) tekee varastoidusta  rasvasta  juoksevampaa,  jotta  se  saadaan  poistumaan kehosta aineenvaihdunnan myötä.

Oxynergy Paris – Happilaite

OXYNERGY PARIS – KASVOHOITOJEN ROLLS ROYCE

Oxynergy-hoitokonsepti yhdistää happihoidon ja tehokkaat aineyhdistelmät, jolloin tuloksena on ennennäkemätön terveysvaikutteinen hoito. Alun perin Oxynergy-happihoitolaite kehitettiin Dermatologien käyttöön, mutta se soveltuu erinomaisesti myös kosmetologien tarpeisiin. Oxynergy hoito työntää hellästi happea ja tehokkaita ainesosia syvälle ihoon paineistetun happivirran avulla. Ne matkaavat solujen väliaineissa (epidermiksen biomatriisissa) ihon syviin kerroksiin, missä ne saavuttavat halutut vaikutukset. Laitteella on myös helposti toteutettavissa ns. ”happibaari”, jossa asiakas hengittää happea happimaskilla. Happihengityksen voi yhdistää lähes mihin tahansa hoitoon tai asiakas voi tulla nimenomaan tähän ”happibaariin” saamaan piristystä ja virkistystä pimenevään syksyyn.

OXYNERGY Atomizer vie happea solutasolle, jolloin se mm:

 • Parantaa oleellisesti solujen hapensaantia
 • Lisää valkoisten verisolujen määrää
 • Parantaa aineenvaihduntaa ja näin ollen edesauttaa hapen sekä ravintoaineiden kulkeutumista kehossa
 • Puhdistaa kehoa sinne kertyneistä myrkyistä ja kuona-aineista
 • Aktivoi kehon immuunijärjestelmää
 • Vahvistaa immuniteettia myös solutasolla
 • Lisää veren kykyä vapauttaa happea kudoksissa

Oxynergy Paris on siis paljon muutakin kuin vain kasvohoito/vartalohoito. Voimme puhua tässä jopa terveyshoidosta, jonka ansiosta emme välttämättä tarvitse enää kirurgin veistä saavuttaaksemme upean, terveen ihon!

Jet Clear – Happiterapialaite

O² Jet Clear edustaa erittäin kehittynyttä teknologiaa, joka tuo vettä ja happea yliääninopeuksilla syvälle ihoon. Iho palautuu ja elävöityy näiden elementtien vaikutuksesta ja palautuu luonnolliseen kirkkaaseen tilaansa. Mahdollisuus myös happibaarin luomiseen ja aktiiviaineiden imeyttämiseen. Tämä laite näyttää tehokkaita tuloksia niin tekijälle kuin asiakkaallekin jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

BHS 135 Mesoterapialaite BodyHealthilta

BHS 135 hyödyntää Dermoporaatiota, innovatiivista teknologiaa, jonka Body Health on kehittänyt ja patentoinut. Se yhdistää elektroporaation ja elektroporeesin, joiden yhteisvaikutuksesta aktiiviset ainesosat läpäisevät ihon yläkerrokset ja imeytyvät syvälle ihoon saaden aikaan uskomattomia tuloksia.

BODY HEALTH:in tuotteilla on ISO 9001:2000, ISO 13485, CE ja FDA –hyväksynnät ja sertifikaatit. BHS virtuaaliset mesoterapialaitteet tehostavat sekä esteettisten että lääkinnällisten ammattilaisten päivittäistä työskentelyä. 
Tutustu laitteeseen paremmin valmistaja Body Healthin kotisivuilla.

Zeno

Zeno on finnien hoitolaite, joka hoitaa kohdistetulla lämpöhoidolla lievää ja keskivaikeaa aknea. Zenoa käytetään yksittäisten finnien hoitoon 2-3 kertaa/finni vuorokauden sisällä. Kliinisissä kokeissa 90 % finneistä hävisi 24 – 48 tunnin aikana Zeno hoidon jälkeen.

Zenon vaihdettava hoitokärki säätelee tarkkaan käytettävää lämpötilaa ja hoitokertojen määrää taaten siten juuri oikean lämpötilan, jossa p.acnes- bakteeri tuhoaa itse itsensä vahingoittamatta ihoa. Kärjen lämpötila nousee maksimissaan n. 46-49 Celsius asteeseen, mutta laite optimoi lämpötilaa ihon ja olosuhteiden mukaan. Hoitokärjellä on 90 käyttökertaa ja uusia hoitokärkiä saat sieltä, mistä Zenokin on hankittu.