Ihonhoitoa mehiläismyrkystä – New Skin Elixir on Lajinsa Paras 2023!

Monipuolinen tehococktail être belle skin therapy New Skin Elixir voitti Kosmetologipäivillä Lajinsa Paras 2023 -palkinnon kategoriassa anti-aging -kasvojenhoitotuote. Seerumi yllätti tuomariston positiivisesti ja raati oli lopulta täysin yksimielinen valinnastaan.  Seerumi mm. rauhoittaa ihoa, estää melaniinisynteesiä ja kirkastaa pigmenttiläiskiä. Tuotteella saadaan myös kohottava, kirkastava ja kiinteyttävä vaikutus, joka perustuu seerumin ainutlaatuiseen kykyyn rentouttaa kasvolihaksia ja täyttää juonteita sisältä päin.

Tällaisia kommentteja seerumi sai raadilta:

”Kiireisen ihmisen pelastaja.”

”Monipuolinen, tehokas ja tyylikäs tuote & pakkaus.”

”Säteilyä sameisiin päiviin – tehoja unohtamatta!”

”Tuotteen aktiiviaineet herättivät mielenkiinnon.”

Mehiläismyrkky kosmetiikassa

Mehiläisten tuottamia yhdisteitä kuten hunajaa, propolista ja mehiläismyrkkyä on hyödynnetty terveydenhoidossa ja rohdoissa jo pitkään. Mehiläisainesosien parantava vaikutus on huomattu jo varhaisessa lääketieteessä, mutta nykyaikana väitteiden takana on yhä useampia lääketieteellisiä tutkimuksia. Mehiläismyrkky on kuitenkin moderneissa kosmetiikkatuotteissa suhteellisen uusi tulokas. Sen koostumus sisältää monia iholle hyödyllisiä entsyymejä, aminohappoja, peptidejä ja lipidejä ja sillä on huomattu parantavaa vaikutusta muun muassa atopiaan, akneen, psoriasikseen ja ennenaikaisiin ikääntymisen merkkeihin. Nämä vaikutukset perustuvat aineen antibakteeriseen, tulehdusta ehkäisevään ja lihaksia väliaikaisesti rentouttavaan vaikutukseen!

 

Mehiläinen kukan päällä

Satuttaako mehiläismyrkyn kerääminen mehiläisiä?

Ei! Mehiläismyrkky kerätään asettamalla mehiläisten asutuksiin lasiarkkeja, joissa on kevyt sähkövaraus.  Sähkövaraus kehottaa mehiläisiä pistämään arkkia, jolloin myrkky saadaan kerättyä. Kun yksi mehiläinen on tiputtanut myrkkyään arkille, muut mehiläiset aistivat sen ja ovat herkempiä pistämään arkkia. Myrkky kuivuu lasille heti hienoksi pulveriksi ja lasi poistetaan hetken päästä asutuksesta. Prosessi ei satuta mehiläistä, eikä poista mehiläisen pistintä, jonka ansiosta mehiläinen voi jatkaa hyönteiselämäänsä täysin normaalisti nopean prosessin jälkeen!

New Skin Elixir

être belle New Skin Elixir on anti-aging-tehoseerumi aikuiselle ja ikääntyvälle iholle, ja se soveltuu hyvin myös aikuisiän aknen oireiden hoitoon. Tuote tasoittaa ryppyjä ja juonteita, suojaa ihoa oksidatiiviselta stressiltä, vahvistaa ihon suojabarrieria, ehkäisee epäpuhtauksien muodostumista ja häivyttää pigmenttimuutoksia.

être belle Skin Therapy New Skin Elixir

Tuotteen aktiiviset ainesosat
  • Mehiläismyrkky – Botoksiin verrattava, kiinteyttävä vaikutus.
  • Soliberine – Uutettu syyssyyrikästä, suojaa oksidatiiviselta stressiltä ja toimii antioksidanttina
  • AlgativZen (Plankton Extract) – parantaa ihon elastisuutta ja vahvistaa suojabarrieria
  • Neurolight – estää solujen sisäistä melaniinisynteesiä, vähentää pigmenttimuutoksia
  • MossCell Tec (Fytoli) – Parantaa ihon kosteustasapainoa ja kiinteyttää ihoa

Muita tuotteen aktiivisia ainesosia ovat auringonkukansiemenöljy, jojobaöljy, e-vitamiini, lesitiini, maitohappo ja laventeliuute. Tuotteen tehococktail -nimitys on siis täysin perusteltu!

 

Tutustu tuotteeseen verkkokaupassamme tai kysy lisää asiakaspalvelu@greencos.fi tai soittamalla 02 2333 754

Oletko jo tutustunut être belleen? Lue lisää sarjasta täältä!