MUU VALIKOIMA

Oheistuotteet

Laadukkaiden ja tehokkaiden ihonhoitosarjojen lisäksi valikoimastamme löytyy jokaiseen hoitolaan tarvittavat yleistuotteet, kuten vahat, sokerit, parafiinit, kestovärit ja välineet ripsien kestotaivutukseen sekä kulmien laminointiin. Tutustu tarkemmin alempana!

Synergie Lash Lift & Brow Lamination

Synergie Lah Lift & Brow Lamination -tuotteilla teet sekä ripsien kestotaivutukset että kulmien laminoinnit.

Synergie Lash Lift -kestotaivutus saa aikaan kauniit ja kaarevat ripset useaksi viikoksi. Lopputulos on luonnollinen ja kauniisti kaareutuvat ripset näyttävät myös pidemmiltä. Ripsien kestotaivutus nopeuttaa ja helpottaa ehostamista eikä ripsiä tarvitse joka kerta erikseen taivuttaa ennen ripsivärin laittoa. Menetelmä ei katko ripsiä eikä kuluta ripsiä läheskään siinä määrin kuin toistuva ripsentaivuttimilla taivuttaminen.

Synergie Brow Lamination -kulmien laminointi saa hankalimmatkin kulmakarvat taipumaan tahtosi mukaan. Laminointi tekee kulmakarvoista taipuisat ja helposti muotoiltavat.

Tuotteet on pakattu käytännöllisiin yksittäispakkauksiin. Synergie Lash Lift Kit sisältää tuotteet ja tarvikkeet 30 käsittelyyn. Kaikkia tuotteita saatavana myös yksittäin tilattavana.

Depilflax

Depiflaxin roll-on-vahapatruunat mahdollistavat nopean, tehokkaan ja kannattavan karvanpoiston hoitolassasi. Vahat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne on valmistettu puhtaista, kosteuttavista luonnon hartseista sekä mehiläisvahasta. Vahat poistavat karvat hellävaraisesti jättäen ihon sileäksi ja pehmeäksi.

Depilflax tarjoaa myös korkealaatuiset parafiinituotteet ammattikäyttöön.

Virkistävä parafiinihoito tuo helpotusta moneen ongelmaan. Parafiinihoito kosteuttaa ihoa ja sillä on uudistava vaikutus. Tuloksena nuorekas ja ravittu iho.

Lämmin parafiinihoito sopii:
• kuiviin käsiin ja kyynärpäihin
• kuiviin jalkoihin
• lihassärkyyn
• helpottamaan nivelkipua ja jäykkyyttä
• pehmittämään jännittyneitä lihaksia

Lumoava sokeri

Sokerointi on hygieeninen ja vaivaton tapa poistaa ihokarvoja. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja poistetaan myötäkarvaan, päinvastoin kuin vahamenetelmässä. Tämän ansiosta karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Samalla sokerimassalla voidaan käsitellä useampi hoitoalue kerrallaan esim. bikini ja kainalot.

Lumoava sokeri ei sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita. Karvojen lisäksi sokeri kuorii hellävaraisesti myös ihoa poistaen kuolleen ihosolukon. Sokeri mahdollistaa myös erittäin lyhyen karvan poiston, jonka ansiosta karvankasvu hidastuu huomattavasti. Vesiliukoinen sokeri on helppo puhdistaa iholta.

Hairwell

HAIRWELL – laadukkaat tuotteet kulmien ja ripsien kestovärjäykseen

Riittoisat (20 ml) Hairwellin kestovärit on suunniteltu helppokäyttöisiksi sekä hellävaraisiksi. Värit saavat aikaan kirkkaan ja pitkäkestoisen sävyn kulmille sekä ripsille. Kaikkia värejä voi sekoittaa keskenään haluamallaan tavalla.

Geelimäinen hapete kestoväreille (2 %). Toimii nopeasti ja takaa erinomaisen tuloksen. Hapete on myös hellävarainen helposti ärtyville silmille. Taloudellinen käytössä!

Refectocil®

Refectocil®-tuotteet ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Markkinoiden tunnetuin tuotemerkki.

Valikoimassa meillä:

  • Kestovärit (musta, sinimusta, tummanruskea, vaaleanruskea ja harmaa)
  • Nestemäinen hapete 3 %
  • Extra-suojalaput
  • Suojavoide
  • Väriä suojaava ripsiravinne
  • Puhdistusaine
  • Öljytön silmämeikinpoistoaine

Eye Majic

EYE MAJIC – Maailman nopein silmämeikki

eyeMajic on maailman ensimmäinen täydellinen silmämeikin tekotapa, joka mahdollistaa silmämeikin tekemisen ilman ylimääräistä vaivannäköä. Sitä voi käyttää missä vain milloin vain. Vain 10 sekunnin tekoaika tekee viimeisimpien muotien ja trendien seuraamisen helpoksi!

Sanotaan että ”harjoitus tekee mestarin”. eyeMajicin käyttö ei tarvitse edes harjoitusta, sillä ”mestaritason” meikki syntyy joka kerta. Silmämeikin teko ei tästä yksinkertaistu! Mikä tahansa vahinko tekemisen yhteydessä voidaan korjata käyttämällä apuna Eye Majicin kääntöpuolta.

Vaihe 1: Aseta paikoilleen suljetun silmäluomen päälle ja pidä 4 sekuntia.

Vaihe 2: Vedä eyeMajicia silmäluomen päällä selkeää linjaa pitkin.

Vaihe 3: Olet valmis! Voit myös häivyttää meikkiä eyeMajicin kääntöpuolella tai laittaa toisenkin eyeMajicin ensimmäisen päälle luodaksesi todella ainutlaatuisen meikin.