MUU VALIKOIMA

Oheistuotteet

Laadukkaiden ja tehokkaiden ihonhoitosarjojen lisäksi valikoimastamme löytyy jokaiseen hoitolaan tarvittavat yleistuotteet, kuten vahat, sokerit, parafiinit ja kestovärit. Tutustu tarkemmin alempana!

FinPuro

Sokerointi on hygieeninen ja vaivaton tapa poistaa ihokarvoja. Sokerimassa levitetään vastakarvaan ja poistetaan myötäkarvaan, päinvastoin kuin vahamenetelmässä. Tämän ansiosta karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Samalla sokerimassalla voidaan käsitellä useampi hoitoalue kerrallaan esim. bikini ja kainalot.

Kotimaiset FinPuron sokerointimassat ovat maailman ainoita 100% luonnonmukaisia ja 100% suomalaisista raaka-aineista valmistettuja ihokarvojen poistoon tarkoitettuja sokerointimassoja. Massan pääraaka-aineena on Suomessa kasvanut sokerijuurikas ja siitä valmistettu sokeri, sekä suomalaisista metsistä kerätty puolukka. Tuotteet ovat erityisen riittoisia verrattuna moniin muihin sokerimassoihin, mikä tekee FinPurosta myös taloudellisesti kannattavan valinnan.

Tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki, joka viestii tuotteiden laadusta, kotimaisuudesta ja vastuullisuudesta. Tämän lisäksi sokerointimassat eivät sisällä ihoa ärsyttäviä väriaineita tai hajusteita.

Depilflax

Depiflaxin roll-on-vahapatruunat mahdollistavat nopean, tehokkaan ja kannattavan karvanpoiston hoitolassasi. Vahat ovat erittäin korkealaatuisia ja ne on valmistettu puhtaista, kosteuttavista luonnon hartseista sekä mehiläisvahasta. Vahat poistavat karvat hellävaraisesti jättäen ihon sileäksi ja pehmeäksi.

Depilflax tarjoaa myös korkealaatuiset parafiinituotteet ammattikäyttöön.

Virkistävä parafiinihoito tuo helpotusta moneen ongelmaan. Parafiinihoito kosteuttaa ihoa ja sillä on uudistava vaikutus. Tuloksena nuorekas ja ravittu iho.

Lämmin parafiinihoito sopii:
• kuiviin käsiin ja kyynärpäihin
• kuiviin jalkoihin
• lihassärkyyn
• helpottamaan nivelkipua ja jäykkyyttä
• pehmittämään jännittyneitä lihaksia

Hairwell

HAIRWELL – laadukkaat tuotteet kulmien ja ripsien kestovärjäykseen

Riittoisat (20 ml) Hairwellin kestovärit on suunniteltu helppokäyttöisiksi sekä hellävaraisiksi. Värit saavat aikaan kirkkaan ja pitkäkestoisen sävyn kulmille sekä ripsille. Kaikkia värejä voi sekoittaa keskenään haluamallaan tavalla.

Geelimäinen hapete kestoväreille (2 %). Toimii nopeasti ja takaa erinomaisen tuloksen. Hapete on myös hellävarainen helposti ärtyville silmille. Taloudellinen käytössä!

Refectocil®

Refectocil®-tuotteet ripsien ja kulmien kestovärjäykseen. Markkinoiden tunnetuin tuotemerkki.

Valikoimassa meillä:

  • Kestovärit (musta, sinimusta, tummanruskea, vaaleanruskea ja harmaa)
  • Nestemäinen hapete 3 %
  • Extra-suojalaput
  • Suojavoide
  • Väriä suojaava ripsiravinne
  • Puhdistusaine
  • Öljytön silmämeikinpoistoaine

Muut oheistuotteet

Meiltä löydät myös muut hyödylliset ja laadukkaat oheistuotteet, jotka tekevät työstäsi sujuvampaa. Näitä ovat muun muassa nitriilikäsineet, kuitukangastaitokset ja suojapaperit. Tutustu tuotteisiin tarkemmin verkkokauppamme kautta!

Eye Majic

EYE MAJIC – Maailman nopein silmämeikki

eyeMajic on maailman ensimmäinen täydellinen silmämeikin tekotapa, joka mahdollistaa silmämeikin tekemisen ilman ylimääräistä vaivannäköä. Sitä voi käyttää missä vain milloin vain. Vain 10 sekunnin tekoaika tekee viimeisimpien muotien ja trendien seuraamisen helpoksi!

Sanotaan että ”harjoitus tekee mestarin”. eyeMajicin käyttö ei tarvitse edes harjoitusta, sillä ”mestaritason” meikki syntyy joka kerta. Silmämeikin teko ei tästä yksinkertaistu! Mikä tahansa vahinko tekemisen yhteydessä voidaan korjata käyttämällä apuna Eye Majicin kääntöpuolta.

Vaihe 1: Aseta paikoilleen suljetun silmäluomen päälle ja pidä 4 sekuntia.

Vaihe 2: Vedä eyeMajicia silmäluomen päällä selkeää linjaa pitkin.

Vaihe 3: Olet valmis! Voit myös häivyttää meikkiä eyeMajicin kääntöpuolella tai laittaa toisenkin eyeMajicin ensimmäisen päälle luodaksesi todella ainutlaatuisen meikin.