PRX-T33

Alta näet PRX-T33 koulutukset eriteltyinä. Mainitut hinnat alv. 0 %. Jos haluat lisätietoja koulutuksista, ota meihin yhteyttä – kerromme mielellämme lisää!

PRX-T33

PRX-T33 on ainutlaatuinen uuden sukupolven anti-aging-hoitomenetelmä, jonka patentoitu koostumus sisältää 33 % trikloorietikkahappoa (TCA), vetyperoksidia (H2O2) ja Kojic-happoa. PRX-T33 on neulaton ja kivuton biorevitalisaatiohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille iästä riippumatta. Ainutlaatuisen koostumuksensa ansiosta menetelmä ei aiheuta ”frostingia” eikä vaadi toipumisaikaa ja se voidaan tehdä kaikkina vuodenaikoina.

Hoitomenetelmän avulla voidaan hoitaa useita eri alueita ja iho-ongelmia kuten ryppyjä, veltostunutta ihoa, arpia, pigmenttimuutoksia, laajentuneita ihohuokosia ja kuivaa ihoa. PRX-terapia voidaan myös yhdistää lukuisiin eri hoitomenetelmiin tehostamaan niiden vaikutusta.

Koulutukseen osallistuminen edellyttää PRX-T33 -aloituspaketin ostoa ennakkoon. Koulutusmateriaali toimitetaan yhdessä aloituspaketin kanssa muutaman päivää ennen koulutusta.

Sisältö:

    • PRX-T33 teoria
    • Hoitomenetelmän vaikutukset, hyödyt sekä hoito- ja kontraindikaatiot
    • Hoidon kulku
    • PRX-T33 osana WiQo ”Active Skin Program” -ohjelmaa
    • Q/A osio

Kenelle: Koulutus on avoin terveydenhuollon ammattilaisille (lääkärit, sairaanhoitajat, lähihoitajat) ja kosmetologeille, jotka omaavat vähintään 3 vuoden kokemuksen alalta.

Seuraavat koulutukset: 16.3.2021, klo 9.30-12.30 HUOM! Koulutus pidetään etänä, kesto n. 2-3h

HUOM! Ilmoittautuminen koulutukseen on SITOVA ja mahdollinen peruutus tulee tehdä puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään 14 päivää ennen koulutusta. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista ja ”no show” ilmoittautuneista perimme 50 € maksun per osallistuja. 

Hinta: Koulutus ja koulutusmateriaalit sisältyvät aloituspakettiin.