Synergie Lash Lift

Synergie Lash Lift & Brow Lamination

Nyt saatavilla etäkoulutuksena!

Synergie Lash Lift -ripsien kestotaivutus on nopea ja helppo tapa luoda kauniit ja kaarevat ripset. Kestotaivutus on erinomainen ja turvallinen vaihtoehto kestoripsien sijaan, sillä se sopii myös herkkäsilmäisille. Yhdistä kestotaivutus ja ripsien kestovärjäys, jolloin lopputuloksena on useita viikkoja kestävä upea look! Synergie Brow Lamination -kulmien laminoinnissa koulutamme sinut myös kulmien laminoinnin ammattilaiseksi.

Sisältö: Koulutuksessa käydään läpi ripsien kestotaivutukseen ja kulmien laminointiin tarvittavat välineet sekä yleiset kysymykset. Ensin käydään läpi vaihe vaiheelta ripsien kestotaivutus ja sen jälkeen kulmien laminointi. Lopussa on aikaa esittää kysymyksiä.

Seuraavat koulutukset: Koulutus tallennemuodossa.

HUOM! Synergie tuotteet poistomyynnissä -60 % (päiväykset 5/2023). Kun olet ilmoittautunut Synergie Lash Lift & Borw Lamination -etäkoulutukseen, varmistamme, että olet kauneus-/hiusalan ammattilainen tai opiskelija ja lähetämme sinulle sähköpostitse osallistumismaksun. Koulutukseen sisältyvän aloituspaketin lähetämme sinulle postitse. 

Hinta: -50 % 75,00 € + alv (norm. 151,90 € + alv), sis. aloituspaketin 30. käsittelykertaan ja postituskulut