eDermastamp vakuuttaa asiakkaat

Oulussa tutustuttiin 4.8. Dermaroller® ja eDermastamp -laitteisiin Dermaroller® -kouluttaja Tuija Taalikan opastuksella. Koulutustilaisuuteen osallistui myös Raija Neuvonen (Kauneushoitola Mirandas, Kiiminki) päivittääkseen tietonsa ja tutustuakseen eDermastampin uusimpaan malliin. Neuvonen on tehnyt eDermastamp-hoitoja jo useamman vuoden ajan.

”Laite on tehokas, ja tykkään sillä työskentelystä todella paljon”, Neuvonen kertoo. ”Pienellä päällä on helppo ylettyä aivan juonteiden pohjalle, ja työskentely on täsmällistä ja näppärää.”

eDermastamp houkuttelee aikuisia naisia elvytyshoitoihin sekä häivyttämään ryppyjä ja juonteita. Neuvosen luo hakeutuu kuitenkin myös paljon 20–30-vuotiaita asiakkaita hoidattamaan aknearpiaan. Lisäksi erään asiakkaan kolariarpea ympäröivä, ikävästi kiristelevä iho löysi helpotuksen eDermastamp-hoidoista.

”Mikään hemmotteluhoito tämä ei ole, se on selvä juttu”, Neuvonen nauraa. ”Mutta laite on todella vakuuttanut asiakkaat.”

Raijan ottamia kuvia ja videoita koulutuspäivästä pääset katsomaan Instagramista @kauneushoitolamirandas TÄSTÄ.

Psst! Tervetuloa kuuntelemaan luentoamme I love me -messujen yleisöalueelle Hyvän Olon lavalle pe 21.10. klo 15.30: ”Mikroneulauksesta apua aikuisen ihon haasteisiin – tehokkaasti ja turvallisesti”