Kurkistus ammattilaisen meikkipussiin

Keväisen meikkikoulutuksemme yhteydessä muutama être bellen meikkituote pääsi vakiokäyttöön pitkän linjan meikkikouluttaja Riitta Vaaran omaankin meikkipussiin.

”Time Control Make-up & Concealer on uskomattoman riittoisa värivoide, joka antaa hehkuvan kauniin lopputuloksen. Aikuinen iho juonteineen, pintakuivuuksineen ja huultenympärysten kelkanjälkineen kiittää!”

Vaaran mukaan meikkipohjasta saa erityisen kestävän ja kuulaan käyttämällä värivoiteen alla geelimäistä Booster-meikinpohjustustuotetta, joka häivyttää iholta juonteet ja laajentuneet huokoset. ”Aivan pieni tippa Boosteria riittää”, Vaara muistuttaa. ”Samoin värivoidetta kannattaa käyttää ohuelti. Muista maltti ja niukkuus, niin lopputulos on kuin toinen iho!”

Värivoiteen ja Boosterin lisäksi être bellen Permanent Lipliner, tussimainen huultenrajauskynä, yllätti Vaaran kestävyydellään. ”Väri pysyy ja pysyy, vaikka mitä söisi! Tämä ominaisuus on erityisen ihana juhlissa, kun pitää edustaa – eikä tarvitse pelätä, että väri katoaa lasinreunuksiin ja servetin-kulmiin!” Ja miksei arjessakin: huoliteltu, siistinä pysyvä meikki antaa itseluottamusta aamusta iltaan.

Opi näyttävän juhlameikin salat huippukouluttajalta!
Riitta Vaaran meikkikoulutus ma 28.11. klo 9-17, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ tai soittamalla 02 2333 754.