UUSI ProbioSense -haaveena terveempi mikrobiomi

Ihon mikrobiomi ja sen tasapaino on elintärkeää, jos haluamme ihon näyttävän terveeltä ja hyvinvoivalta. Osalla herkkäihoisista mikrobiomi voi olla jatkuvasti pienessä epätasapainossa, jonka vuoksi se on altis ulkoisille ja sisäisille ärsykkeille.

Uusi Dr. Schrammek Kosmetik ProbioSense-hoitovoide tukee ihon mikrobiomin tervettä tasapainoa sekä vahvistaa ihon suojabarrieria. ProbioSense sisältää probioottista Biotilystä® sekä prebioottista Inuliinia, jotka suojaavat soluja haittatekijöiltä sekä edistävät hyödyllisten bakteerien kasvua ihossa. Kuukauden mittaiset tutkimustulokset ovat osoittaneet, että ProbioSense vahvistaa ihon suojabarrieria 30 % ja vähentää kosteuden haihtumista ihosta 29 %.

Ammattilainen, ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soita meille p. 02 2333 754 mikäli haluat kokeilla tai saada lisätietoa uudesta ProbioSense-tuotteesta ja sen lanseeraustarjouksesta.

Lisää tietotaitoasi 29.3. klo 9.00 pidettävällä Probiootit herkän ihon hoidossa WebCos-etäkoulutuksella, kesto n. 30 min. Ilmoittaudu mukaan tästä tai p.02 2333 754.