WiQo Distributor Meeting 2024

Vuosittainen WiQo Distributor Meeting Barcelonassa

Kevätterveiset aurinkoisesta Barcelonasta!

WiQo Distributor Meeting kokosi maaliskuun alussa Euroopan WiQo-maahantuojat yhteen isojen uudistusten, uusien innovaatioiden ja tiedonvaihdon merkeissä. Viimeisempien tietojen avulla me valtuutetut PRX-T33-maahantuojat voimme kehittää toimintaamme entistä paremmin Teitä palvelevaksi tarjoten ammattitaitoista koulutusta, kattavampaa markkinointimateriaalia ja entistä syväluotaavampaa tuotetietoutta.

Tilaisuudessa katse siirrettiin WiQon ja PRX-T33:n valoisaan tulevaisuuteen. Innovatiivisena brändinä WiQo uudistuu jatkuvasti ja tarjoaa uusia esteettisen lääketieteen näkökulmia ihonhoidosta ja ihon ikääntymisestä. WiQon kesällä valmistuvan tehtaan lisäsiipi edistää brändin toiminnan kasvua entistä suuremmaksi. Tarvetta kasvulle onkin, sillä WiQo-perhe laajenee koko ajan ja PRX-T33-hoitomenetelmää on saatavilla jo yli 60 maasta!

Tapaamisessa tuotiin myös luentojen kautta esille WiQon tärkeinä pitämiä ajankohtaisia aiheita. Yhden luento-osuuksista piti eläköitynyt italialainen astronautti, joka korosti yhteistyön merkitystä. Avaruudessa sujuva yhteistyö on ensisijaisen tärkeää ja yhtä pientä tehtävää saattoi suorittaa yhteisen turvallisuuden takia jopa kolme astronauttia! Vaikka kauneudenhoitoala ja avaruusseikkailut eroavat toisistaan suuresti, on tuotteiden turvallisuus ja PRX-T33-ammattilaisten välinen yhteistyö myös meille ensisijaisen tärkeää.

WiQo Distributor Meeting 2024

 

Meidän kaikkien onneksemme voimme ilmoittaa, että WiQo panostaa nyt entistä enemmän piraattituotteiden ja harmaiden markkinoiden kitkemiseen! Arvokkailla ja ainutlaatuisilla tuotteilla on usein epävirallisia, halpoja kopioita, ja PRX-T33-hoitoliuoksen ollessa CE-merkitty lääkinnällinen laite, on harmaiden markkinoiden valvomaton myynti vaaraksi sekä kuluttajien turvallisuudelle että PRX-T33:n imagolle. Greencosin ollessa WiQon ja PRX-T33:n ainoa valtuutettu maahantuoja Suomessa saat meiltä laadukkaat ja turvalliset hoitotuotteet, joiden tiukoista säilytys- ja kuljetuskriteereistä emme tingi! Voit siis olla ylpeä korkeatasoisista ja tehokkaista PRX-T33-tuotteistasi tilatessasi ne valtuutetulta maahantuojalta.

Tapaamisesta inspiroituneena julkaisemme pian uusia jännittäviä kampanjoita, jotka varmasti innostavat Teitä sertifioituja PRX-T33 ammattilaisia! Muistathan siis seurata sähköpostiasi!

Etkö ole vielä osa PRX-T33-yhteisöä? Katso seuraavat koulutuspäivät >>TÄÄLTÄ tai ota yhteyttä sähköpostilla asiakaspalvelu@greencos.fi / puhelimitse 02 2333 754.